Δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ΄ οίκον από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας και το My Market Βέροιας

 

https://www.libver.gr/bookdelivery/

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνoϊού και με δεδομένη την ανάγκη του κόσμου για διάβασμα, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι από τις 27 Νοεμβρίου 2020, το κατάστημα My Market Βέροιας, θα αναλάβει τη δωρεάν παράδοση βιβλίων κατ΄ οίκον αποκλειστικά για τα  μέλη της Δημόσιας Κεντρικής  Βιβλιοθήκης της Βέροιας, που κατοικούν στην πόλη της Βέροιας.

Επισκεφθείτε σήμερα τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης στο σύνδεσμο που ακολουθεί  https://catalogue.libver.gr/ και επιλέξτε ότι σας ενδιαφέρει, από τις 160.000 βιβλία που διαθέτουμε στη συλλογή μας. Βιβλία επιστημών, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, παιδικά και άλλα.

Η όλη διαδικασία θα γίνει τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής. Κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί έως 3 βιβλία. Ημερομηνία επιστροφής ορίζεται η ημερομηνία επαναλειτουργίας της βιβλιοθήκης όταν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Η Βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά το κατάστημα My Market Βέροιας για τη σπουδαία κοινωνική του προσφορά, συνεισφέροντας ενεργά στην εξυπηρέτηση των αναγκών του αναγνωστικού κοινού.

Για δανεισμό βιβλίων, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας τηλεφωνικά στο 2331024494 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας μας  https://www.libver.gr/bookdelivery/ και https://www.libver.gr   email:info@libver.gr

 

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2020
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας