Εργαστήρια μουσικής δημιουργίας στο Media Lab της Βιβλιοθήκης Για εφήβους από 16 ετών και πάνω και ενήλικες

ml4

Εγγραφές από Τετάρτη 8 Ιουλίου

Τρίτη 14 Ιουλίου, 1.00-2.30 το μεσημέρι
Μαθαίνοντας το λειτουργικό Mac OS
Γνωρίζουμε τις βασικές λειτουργίες και τα χρήσιμα εργαλεία που μας προσφέρει το λειτουργικό της εταιρίας Apple Mac OS, όπως επιφάνεια εργασίας, αποθήκευση και δημιουργία αρχείων και φακέλων, προτιμήσεις του συστήματος, εγκατάσταση και απεγκατάσταση προγραμμάτων. Για εφήβους 16+ και ενήλικες. Με προεγγραφή. Στο Εργαστήρι Πολυμέσων (Media Lab) στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Πέμπτη 16 Ιουλίου, 1.00-2.30 το μεσημέρι
Παίξε με το ρυθμό και τη μελωδία
Ελάτε σε μια διαδραστική επαφή με τη μουσική ώστε να γνωρίσετε τις βασικές αρχές εκτέλεσης μουσικών οργάνων και ψηφιακής σύνθεσης, στα πλαίσια μιας σύγχρονης μουσικής δημιουργίας, με τη χρήση επαγγελματικού στουντιακού εξοπλισμού.
Το εργαστήριο απευθύνεται τόσο σε ενδιαφερόμενους που δεν έχουν γνώσεις μουσικής θεωρίας και οργανοπαιξίας, όσο και σε αυτούς που γνωρίζουν μουσική και επιθυμούν να συμμετέχουν σε μία δημιουργική συνεδρία. Για εφήβους 16+ και ενήλικες. Με προεγγραφή. Στο Εργαστήρι Πολυμέσων (Media Lab) στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Τρίτη 21 Ιουλίου, 1.00-2.30 το μεσημέρι
Μάθε να ακροάζεσαι τους ήχους
Εισερχόμαστε στον κόσμο των μυστηρίων του ήχου μέσα από την επιστημονική γνώση, την ακρόαση και τη μουσική. Μαντεύουμε και αναλύουμε πηγές ήχων και ηχοχρώματα ακούγοντας από τα υψηλής ακρίβειας ηχεία του επαγγελματικού στούντιο της Βιβλιοθήκης.
Για εφήβους 16+ και ενήλικες. Με προεγγραφή. Στο Εργαστήρι Πολυμέσων (Media Lab) στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Πέμπτη 23 Ιουλίου και Πέμπτη 30 Ιουλίου, 1.00-2.30 το μεσημέρι
Γνωριμία με την ψηφιακή πλατφόρμα Cubase (κύκλος 2 συναντήσεων)
Μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε και να επεξεργαζόμαστε ηχογραφημένο υλικό στο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου και μουσικής παραγωγής Cubase μέσω της χρήσης των βασικών ψηφιακών εργαλείων που μας προσφέρει το πρόγραμμα. Για εφήβους 16+ και ενήλικες. Με προεγγραφή. Στο Εργαστήρι Πολυμέσων (Media Lab) στον 1ο όροφο της Βιβλιοθήκης.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος.
Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας,
Έλλης 8, τηλ. 2331024494,
www.libver.gr

  • Σχετικά με το άρθρο
γράφτηκε στις 13 Ιουλίου 2015
in Τα νέα μας
2013 © Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας